Skip to main content

Bij Frankreate betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Desondanks lopen de kosten om een website te laten maken sterk uiteen. Dit hangt sterk af van uw wensen.

Uit hoeveel pagina’s gaat uw website bestaan? Plaatst u zelf de teksten en de foto’s, of levert u ze aan? Wordt het een eenvoudige “statische” website of een “dynamische” site? Dit zijn allemaal factoren die meespelen in het bepalen van de kosten voor het maken van uw website.

Om u te helpen een idee te krijgen van welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact opnemen om uw ideeën te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor uw website te krijgen.

Budget website
Een professionele website voor een klein budget. U kiest een kant- en klaar ontwerp en binnen 1 week kunt u met behulp van een korte instructie aan de slag met uw eigen website. Inclusief WordPress als CMS. Komt uiteraard met contactformulier.
Kosten: ongeveer €500.

Zakelijke website
Budget website plus: maatwerk lay-out toegespitst op uw huis- stijl en in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules als een blog, gallery, nieuwsbriefsysteem etc.
Kosten: ongeveer €700 – €1250.

Webshop
Het kan zijn dat u producten via uw site wilt verkopen. Product catalogus, diverse betaalmogelijkheden, verzendopties, etc. Inclusief WordPress met Woocommerce als CMS.
Kosten: vanaf €1000,-.

Hosting
Frankreate werkt samen met één van de grootste aanbieders van webhosting pakketten in Nederland. Zij hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Goede snelheid, hoge uptime ratio (zelden downtime!) en veilige data opslag.
Kosten: vanaf €39,- per jaar.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.