Skip to main content

Logo ontwerp

De identiteit van jouw bedrijf, gevangen in één treffend beeld.

Een goed logo is onderscheidend en doeltreffend. Het brengt de juiste boodschap over naar jouw (potentiële) klanten.

Benieuwd naar onze ideeën over ontwerp of redesign van jouw logo?

Logo laten maken

Huisstijl

Naast een logo, geeft een huisstijl jouw bedrijf een eigen en onderscheidend gezicht.

Belangrijk is dat de huisstijl wordt doorgetrokken in alle communicatie. Denk aan consequent kleurgebruik, goed gebruik van lettertypes, de foto’s die je inzet.

Huisstijl laten maken?

 Website

Jouw wensen en doelen staan centraal, maar onze visie geven we ook, eerlijk en kritisch. De markt, de doelgroep, de emotie of het gevoel dat je wil oproepen, zijn bepalend voor de sfeer, de inhoud en de vormgeving van jouw website.

Welke behoeften heeft jouw doelgroep? Wat doet jouw concurrentie? Hoe ga je jouw bedrijf onderscheiden? Samen bepalen we de strategie en maken de creatieve vertaalslag naar een stijlvolle en succesvolle website.

Website laten maken

 Starterspakket

Een speciale aanbieding voor startende ondernemers: een totaal pakket met het ontwerp van jouw logo, 500 visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en een stijlvolle website. Zo kan je gelijk goed aan de slag.

Bekijk het starterspakket

Fotografie

Opvallende foto’s die je uitstekend kunt gebruiken voor je website, brochures of Facebook. Of laat een fotoverslag maken van je evenement.

Behalve de bedrijfsfotografie kan Frankreate ook alles wat daarbij komt kijken voor jouw regelen – de modellen, visagisten en locaties voor de fotoshoot. Alles geregeld, volledig ontzorgd.

Foto’s laten maken?

Bedrijfsfilm

Een goede bedrijfsfilm kan je breed inzetten voor jouw bedrijf, product of dienst. Denk aan jouw eigen website of Youtube, maar ook op TV West, een beursstand, evenementen, bij de receptie, in de wachtkamer of in een presentatieruimte.

Frankreate maakt professionele bedrijfsfilms met impact.

Bedrijfsfilm laten maken?