Skip to main content

Vraag je jezelf – als eigenaar van een klein bedrijf – af hoe je jouw bedrijf zo gedenkwaardig kan maken, zodat je nieuwe klanten op automatische piloot krijgt?”

Word je gek van het constant vinden van nieuwe klanten?
Neemt het teveel tijd in beslag?
Terwijl je een miljoen andere dingen hebt waar je aandacht aan moet besteden. En je niet goed weet waar je moet beginnen met het maken van een opvallend merk?

Dan kan Frankreate je zeker helpen.

De Raise Your Brand Workshop

In een 1 op 1 workshop help ik ondernemers de branding en marketing voor hun bedrijf naar het volgende niveau te brengen, zodat het echt opvalt, consistent overkomt en super aantrekkelijk is voor klanten.

In de workshop worden de exacte stappen bepaald die je moet nemen om een gedenkwaardig merk neer te zetten, waardoor jouw bedrijf daadwerkelijk zichtbaar wordt. Leer, pas toe en zie hoe jouw verkopen door het dak gaan.

Het Raise Your Brands-programma is geen saaie theorie. Het is een persoonlijke blauwdruk, gebaseerd op wat echt werkt. Overladen met direct toepasbare tips.

In een 4-uur durende workshop krijg jij dé inzichten die je nodig hebt om jouw bedrijf echt te kunnen onderscheiden van de concurrentie.

De workshop bestaat uit 3 delen. Gecombineerd brengt het jouw bedrijf naar een geheel nieuw niveau.

1. De audit
Eerste dingen eerst. Samen gaan we de geschiedenis van jouw bedrijf onderzoeken, leren wie jij als bedrijf wilt zijn, en analyseren we de merkmomenten die je nu gebruikt. Dit wordt de nieuwe fundering van jouw merk.

2. X maakt het verschil
Samen zullen we inzichten ontdekken en de manieren vinden waarop je echt het verschil kunt maken en een gedenkwaardig merk gaat worden. We kijken hoe je jouw ideale klant kan vinden en je leert hoe je de verwachtingen van klanten kan overtreffen.

3. Het 90-dagen Raise Your Brand game plan
Samen maken we een plan om alle acties te implementeren die nodig zijn om jouw merk te verbeteren. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe teksten voor de website zijn, beter gebruik van foto’s, of soms heb je zelfs een volledige rebrand nodig. Het kunnen ook dingen zijn die je moet stoppen.

Evolve Your Brand - Workshop

De Raise Your Brand workshop bij de Stichting Groei en Bloei.

Testimonial

“We hadden een beeld van waar we stonden als merk, maar het ontbrak ons aan focus. We merkten in onze marketing dat het vaak alle kanten op ging. Het voelt niet goed als je de communicatie steeds veranderd en dus zochten we focus.

Frank heeft ons geholpen met zijn ervaring, energie en scherpe vragen. Het bleek tijdens de workshop dat het misschien wel het belangrijkste is om te kiezen wat je vooral NIET wilt (of kunt) zijn als merk. Deze keuzes waren soms lastig, maar je verlaat zo’n workshop wel 10 kilo lichter en ontzettend gemotiveerd. Uiteindelijk bleek de workshop de perfecte start voor een design sprint van twee weken waarin we ons volledige merk een facelift gegeven hebben. Dit was ons niet gelukt zonder de focus die Frank ons gegeven heeft.

Naast focus, zoals hierboven beschreven, gaf Frank ons ook veel nieuwe ideeën. Soms denk je dat je alle concepten wel bedacht hebt, maar Frank gaf ons nieuwe inspiratie en invalshoeken.

Ik zou de workshop zeker aan anderen aanbevelen.”

Stefan – Foundation Coordinator
Grow and Flourish Foundation

100% zekerheid over jouw tevredenheid met het resultaat. Daarom bied Frankreate een niet-goed-geld-terug garantie op de Raise Your Brand workshop.