Het logo voor jouw bedrijf? Een Frankreatie. Logisch.

In één oogopslag. Of het nou met drie strepen is of met één woord. Jouw logo valt op, raakt en vertelt het hele verhaal.

Frankreate brengt sinds 2009 bedrijven en zzp’ers in beeld. Letterlijk en figuurlijk.

Let`s (lo)go!

Waarom jij een logo van Frankreate wil?

  • Beeldmerk: jouw kennis vertalen in creativiteit
  • Toegewijd: professioneel en doelgericht
  • Eigendomsrecht: het is allemaal van jou
  • Garantie: doorgaan tot het helemaal klopt
  • Moedig: Ervaren ontwerper die zorgt dat jij uitblinkt

Portfolio / logo’s

Wat klanten zeiden

Mariska Van Vondelen
18:14 11 Jan 18
Ik heb een promofilm laten maken voor mijn cursus In 5 weken Afvallen & Meer Energie en ben trots op het resultaat. Zeer professionele aanpak. Prettige en duidelijke communicatie. Goed samengewerkt. Echt een aanrader.
Chris van Kooten
07:22 04 Jan 18
Ik ben uitstekend geholpen door DinD. Frank heeft voor mij een logo en een beeldmerk ontworpen. Daarbij had hij veel geduld en voorzag hij me van de juiste input, waardoor ik zeer tevreden ben over het eindresultaat! Dank je Frank!
Hydrau Constructie
13:28 14 Dec 17
Frank heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerpen en implementeren van ons nieuwe logo, huisstijl en website!
M Binnekade
20:19 14 Jan 18
Vriendelijke en duidelijke communicatie. Een fijne samenwerking met mooi resultaat.
Boxbal
15:03 30 Oct 14
Wij hebben alles laten ontwerpen bij DinD.DinD beheert nog steeds onze website en zorgt dat alles bij ons up to date blijft en we voorzien zijn van de nieuwste tools en gadgets. Prijs kwaliteit is super, en het mooiste is dat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Wij www.boxbal.nl zijn dik tevreden!
Danielle Vogelsang-Bol
06:48 11 Sep 18
Excellent bedrijf. Frank, eigenaar van DinD Desgin, werkt snel, effciënt en is resultaatgericht. Met als eindproduct: Een werkbare presentabele bedrijfswebsite waar ik trots op ben. Met behulp van WordPress houd ik mijn site eenvoudig up to date.
Peter van Beek
10:14 15 Jun 18
Heel erg blij met de diensten van Frank. Niet alleen voor ons heeft hij een mooi nieuw logo ontworpen, maar wij bevelen DinD ook regelmatig aan bij onze klanten en relaties!
Sven Folkers
08:06 02 May 18
Creatief, meedenkend, luistert naar de wensen en kan zich verplaatsen in de markt waarmee je bedrijf te maken heeft.
Mariska Korn
07:17 27 Aug 19
Na diverse aanbieders te hebben gesproken, hebben wij gekozen voor DinD. Door de persoonlijke benadering en creatieve ideeën van Frank zijn wij tot een mooi logo gekomen waar wij heel trots op zijn. Ook onze site maxima.management is volledig vormgegeven en onze kernwaarden komen tot hun recht.
Wouter Guijt
06:10 27 Aug 19
Frank is een hartstikke fijne gozer om mee samen te werken. Ik kreeg snelle reacties op mijn mails en hij wist mijn opmerkingen goed te verwerken in zijn ontwerpen. Fijn mee samengewerkt!
Jeroen Wegman
14:51 24 Jan 20
We zijn verrassend goed geholpen met een fantastisch ontwerp voor onze huisstijl en kenmerkend logo. Bij Frankreate wordt actief met je meegedacht en wordt serieus geluisterd naar je input. De snelle service en levering zorgde voor een fijne ervaring.
Daphne Hijzen
07:57 16 Dec 20
Ik ben zeer tevreden met het logo dat Frank ontwierp voor mijn bedrijf. Waar ik voor sta en wat ik wil uitstralen met mijn werk komt hier sterk en ondubbelzinnig in terug.
despoina karasavvidou
02:21 11 Jan 21
Frank heard my ideas about my logo,and got exactly what I wanted.What I really loved,was that despite the fact I was very specific with the design i wanted,Frank interpreted my idea in his own way.And of course I went with it!When later I told him about a project I wanted to plan,he gave me right away solutions,and practically shaped what i wanted.Very creative,very responsive and really understanding what exactly I needed.I highly commend him!
Volgende beoordelingen

Frank is een uitstekende ontwerper. Hij heeft het logo van De Bloois Vastgoed ontworpen en keurig uitgewerkt. Wij danken Frank voor het ontwerp.
Pascal de Bloois – De Bloois Vastgoed

Ik ben uitstekend geholpen door Frankreate. Frank heeft voor mij een logo en een beeldmerk ontworpen. Daarbij had hij veel geduld en voorzag hij me van de juiste input, waardoor ik zeer tevreden ben over het eindresultaat!
Chris van Kooten – MijnPensioen.nl

De drijfveer, passie en expertise. Jij hebt het in huis. Frankreate brengt het naar buiten.

Een prachtig logo laten maken is makkelijker dan je denkt.

Kennismaken en delen

Stel je voor: we stellen elkaar voor, beantwoorden vragen en delen kennis. Daar moet wel een scherpe offerte uit komen.

Onderzoeken en vinden

Tijd om in de branche te duiken en op zoek te gaan naar verborgen kansen. Wie zoekt, zal vinden. Frankreate zegt: wie onderzoekt, komt bovendrijven.

Ontwerpen en vangen

Een beeld schetsen: we zitten samen aan een tafel vol verschillende conceptvoorstellen. Frankreate vangt alle perfecte elementen in één beeld.

Opleveren en starten

Frankreate levert jouw logo aan in gebruiksvriendelijke en drukklare bestanden. Daar leef je van op. Klaar voor de nieuwe start.

Samen met Frankreate jouw kansen in kaart brengen

Heb je een vraag? Aarzel niet!