Skip to main content

Vertel uw verhaal met een bedrijfsfilm

U wilt een bedrijfsfilm, instructievideo of animatie laten maken. Maar wat zijn de kosten, waar begint u, wat is belangrijk en wat kunt u met een bedrijfsfilm?

Een goede bedrijfsfilm kunt u breed inzetten voor de marketing van uw bedrijf, product of dienst. Denk aan uw eigen website of Youtube, maar ook op TV West, een beursstand, evenementen, bij de receptie, in de wachtkamer of in een presentatieruimte.

First Fizz maakt professionele bedrijfsfilms met impact. First Fizz’s creatieve aanpak zorgt ervoor dat u uw bedrijf optimaal kunt promoten en presenteren!

Het creatieve proces

1. Oriënterend gesprek
Het begint met een gesprek waarin uw wensen kenbaar worden. Gaan we bij u op locatie filmen of weten we een geweldige locatie te bedenken waar uw verhaal het beste tot zijn recht komt? Aan de hand daarvan maakt First Fizz een concept.

2. Storyboard
Het concept maakt First Fizz in de vorm van een script, shotlist of storyboard. Zo neemt First Fizz u mee in de manier hoe we het verhaal willen gaan vertellen. Hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat het perfect aansluit bij uw bedrijf en de meegegeven uitgangspunten. Na uw akkoord starten we de voorbereidingen voor de productiefase.

3. Voorbereiden filmdag
Locaties worden bekeken, de interviewvragen worden opgesteld. We zorgen voor een strakke planning en regelen alles omtrent het filmen, zodat het filmproces soepel verloopt en deadlines gehaald worden. Alles natuurlijk binnen het afgesproken budget. Na een definitieve “go” is het tijd voor het echte werk!

4. Filmen
Met hard werken, vakmanschap, passie en een flinke dosis ervaring zorgt First Fizz ervoor dat uw bedrijfsfilm volgens een strakke planning geschoten wordt. Zo krijgen we de beste beelden voor uw bedrijf.

5. Montage
In de montage-fase worden de beste beelden geselecteerd en op de juiste plek gezet. Er wordt muziek uitgezocht die de emotie van de film versterkt en de montage­stijl wordt bepaald.

Voor commercials en animaties is soms een voiceover nodig. First Fizz selecteert voor u de stem die het beste bij uw productie past. De kosten van een stem hangen af van de duur van de video en lengte van de tekst.

Dit alles om het optimale resultaat voor uw bedrijfsfilm te halen. Bij dit proces wordt u nauw betrokken. First Fizz zal de gemaakte keuzes toelichten en onderbouwen. Pas als u helemaal tevreden bent maakt First Fizz de film af.

6. Oplevering
First Fizz kan de gemaakte films afleveren in elk denkbaar formaat, zoals: MP4, MOV en Mpeg. Op deze manier is elke film compatibel met computer, tablet of smartphone.

Voor First Fizz stopt het project niet bij de oplevering van de film. Wat heeft u namelijk aan een bedrijfsfilm die niet bekeken wordt? First Fizz ondersteunt u graag bij het vertonen van de film. Denk hierbij aan het opzetten van een YouTube­kanaal, het toevoegen van de film in uw website of het plaatsen van de film op Facebook. Uw verhaal is klaar om gezien te worden!

Meer informatie aanvragen

Eerdere opdrachten

Een promotievideo voor Vi-tale:

Een animatie voor CareBugzzz:

Ook heeft First Fizz met plezier video’s gemaakt voor het Vermeercentrum (gefilmd in de ateliers van het rijksmuseum!) en voor de Haagse kopklassen
(de videos te zien op aanvraag)

Vermeer centrum Delft video opnames

film haagse kopklas