1 op 1

Evolve Your Brand
Workshop

met creativiteit en branding expert

Frank Suyker

4 uur intensieve Evolve Your Brand sessie / 997 euro

Evolve Your Brand
Workshop

Deze 1 op 1 workshops helpen ondernemers geholpen die een merk wouden, dat opvalt, consistent is en aantrekkelijk is voor klanten.

In de workshop zal ik de exacte stappen delen die je moet nemen om een gedenkwaardig merk neer te zetten, dat jouw bedrijf daadwerkelijk laat groeien. Leer, pas toe en zie hoe jouw verkopen door het dak gaan!

Het Evolve Your Brands-programma is geen theorie. Het is een persoonlijke blauwdruk. Het is gebaseerd op wat echt werkt. Volledig gevuld met bruikbare tips.

In een 4-uur durende workshop krijg jij de inzichten die je nodig hebt om jouw bedrijf echt te kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Het programma bestaat uit 3 delen. Gecombineerd brengt het jouw bedrijf naar een geheel nieuw niveau.

1. Merk audit
Eerste dingen eerst. We gaan de geschiedenis van jouw bedrijf onderzoeken, leren wie jij als bedrijf wilt zijn, analyseren de merkmomenten die je nu gebruikt, hoe je jouw ideale klant kan vinden en leren hoe je de verwachtingen van de klant kunt overtreffen. Dit wordt de basis van uw merk.

2. X markeert de plek
Samen zullen we inzichten ontdekken en de manier vinden waarop je echt het verschil kunt maken en een gedenkwaardig merk kan maken.

3. Het 90-dagen Evolve Your Brand game plan
Samen zullen we een plan maken om alle acties te implementeren die nodig zijn om je merken te verbeteren. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe teksten voor jouw website zijn, beter gebruik van foto’s, of soms heb je zelfs een volledige rebrand nodig. Het kunnen ook dingen zijn die je moet stoppen.

Evolve Your Brand - Workshop