Skip to main content

De 7 beste webdesigns van december 2018

Ter inspiratie een mooie collectie van de 7 beste websites die ik ben tegengekomen in de afgelopen maand.

Wat mij opvalt is dat de kleur rood nu best populair aan het worden is en de typografie lijkt een beetje gewaagder te worden dan eerder dit jaar. Geniet ervan!

1. Red Clay

De hete sauzen van Red Clay komen uit Zuid Carolina USA en heeft geweldige food-fotografie op haar site. Dit in combinatie met mooie typografie, springen hun producten er echt uit.

Website design Red Clay sauzen

2. Forged by Meta

Meta is een werkstation voor tatoeëerders. Persoonlijke aanbevelingen zijn heel belangrijk voor hun, dus het hoofdgedeelte van de startpagina is onderverdeeld in miniaturen die linken naar full screen testimonial video’s. Het is een originele en effectieve aanpak.

Website tattoo apparatuur forged by Meta3. Hannes Reeh

Hannes Reeh is overtuigd dat iedereen van het sap van de wijnstok moet kunnen genieten. Deze Oostenrijkse wijngaard biedt een aantal karaktervolle wijnen. De moderne uitstraling ervan wordt belichaamd door een bijpassende moderne site.

Website wijn hannes reeh

4. Madina Visconti

De site van Madina Visconti opent met een bidirectionele scroll, een ontwerppatroon dat steeds vaker voor begint te komen. Waar de site baanbrekend is, is het gebruik een reeks zachte groene kleuren die extra schoonheid toevoegen aan de sieraden die worden tentoongesteld.

website sieraden madina visconti

5. Diane Bonheur

Diane Bonheur, groot in Japan, profileert zich bij een internationale klantenkring als het punt waarop organisch en sexy samenkomen. Het grootste verkoopargument van de site is de verbazingwekkende manier waarop de inhoud wordt geanimeerd terwijl je scrolt, zonder ooit gimmicky aan te voelen.

diane bonheur website

 

6. Kopke

Kopke is ’s werelds oudste port huis en de interactieve video van deze site vertelt het verhaal van het prestigieuze merk.

website kopke port

7. Mt. Cuba Center

Hoogtepunt van de site is de perfecte combinatie van dynamische teksten en foto’s van hoge kwaliteit met prachtige landschappen. In tegenstelling tot andere tuinwebsites die vaak statische foto’s en teksten gebruiken, combineert deze botanische tuinwebsite dynamische teksten en foto’s van uitstekende kwaliteit.

Mount Cuba Center tuin site

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.